2014-06-14

Graduation

blogi0761 blogi0762 blogi0764 blogi0765 blogi0766 blogi0767 blogi0768
Viikko sitten oli Lacyn ja Malian graduation eli valmistujaiset. Perjantaina oli itse juhlat, ja lauantaina oli valmistujaisseremonia. Lacy oli valedictorian (eli 4.0 oppilas, tarkoittaen, että kaikki high schoolin kurssit oli A. Tällä vuosiluokalla oli kahdeksan valedictoriania!), ja piti siis puheen. Mun mielestä oli tosi siistiä nähdä amerikkalainen valmistujaisseremonia! Olin aivan innoissani kun rehtori sanoi "ladies and gentlemen, may I present to you the class of 2014", ja koulusta valmistujat heitti lakit ilmaan! Ihana uusi, erilainen kokemus tää taas.
A week ago Lacy and Malia had their graduation. On Friday we had the actual celebration, and on Saturday was the graduation ceremony. Lacy was valedictorian (or on of the eight), and she had a speech. I thought it was really cool to see American graduation ceremony! I was so excited when they announced "ladies and gentlemen, may I present to you the class of 2014" and all the graduates took their caps off and threw them in the air. This was a new, wonderful experience for me.

2 comments:

  1. Anonymous16/6/14 09:37

    Lueskelin ajankuluksi läpi sun blogia, sekä uusia että vanhoja postauksia ja mun mielipide susta - ja siitä, että sä kirjoitat aivan mahtavasti ja olet ihanan positiivisen oloinen ihminen - se vaan vahvistui! Luin myös sen postauksen, jossa kerroit niistä kahdesta ilkeästä tytöstä, jotka haukkui sua (en siis viitsinyt tätä kommenttia enää sinne nyt jo vanhaan postaukseen laittaa) ja mun mielestä tollanen on tosi typerää. Vaikken sua tunnekkaan ollenkaan niin vaikutat ihanalta persoonalta ja oot kaunis ja upea sellaisena kun oot :) Pahoittelen jos nostin vanhat huonot muistot pintaan! Tarkotus oli kummiskin vaan sanoa, että vaikutat todella tutustumisen arvoiselta ihmiseltä - ja oliskin mukava tutustua - mutta tyydyn nyt vaan kommentoimaan tänne, heheh x)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos todella paljon! Tämmöset kommentit piristää mun mieltä aina :)
      En jaksa enää kamalasti ajatella sitä mitä vaihtovuoden alussa tapahtui, enkä kanna siitä enää kaunaa. Oon jo antanut niille anteeksi kauan aikaa sitten, joten ei tullut mitään masennusoireita tästä nyt. Kiitti tosi paljon kannustavista sanoista, arvostan sitä todella paljon!

      Delete